Пвц беџ
Димензија на картичка: 8 x 9,5 cm.Димензија на беџ: 9.00 x 12.00 x 0.00 cm..
7.00 ден
Транспарентен беџ
Транспарентен идентификаторВрвка од 110 цмДимензија на картичка 10,1 х 6,7 цмДимензија: 12.00 x 7.50..
9.00 ден
БЕЏ ХОРИЗОНТАЛЕН
14.00 ден
Ланче за беџ
Полиестер20 x 480 mm..
26.00 ден
Прикажани 1 до 15 од вкупно 22 (2 страници)