Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.
Рекламација

Рекламации

Доколку сте пратиле нарачка, но робата не Ви е испорачана, Ве молиме да не контактирате:

Доколку сакате да ја откажете нарачката, контактирајте не или јавете ни се на телефон и доколку робата не е испорачана, истата ќе биде стопирана и ќе имате поврат на средствата.

Доколку робата е веќе испорачана, ќе имате поврат на средствата, но трошоците за испорака ќе паднат на Ваш терет.