Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Канцелариски сефови

Сеф механичен 200 BK
Шифра: s-200BK

3.825,00 мкд

Сеф 250 БК
Шифра: S215

5.025,00 мкд

Сеф метален ЕА20
Шифра: S-9562

5.280,00 мкд

Сеф метален ЕА25
Шифра: S-9563

5.570,00 мкд

Сеф метален ЕА23
Шифра: S-9648

7.345,00 мкд

Сеф метален ЕА50
Шифра: S-9649

11.915,00 мкд

Сефови

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози