Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Текст маркер В-12

Шифра: M496
Залиха:
Цена: 42,00 мкд
Количина Единечна цена
10 35,70 мкд
20 33,60 мкд
30 31,50 мкд
Испорака
Бесплатна достава за нарачки над 3000 мкд.

Комбинирајте ги паметно вашите нарачки!

Време на испорака: 1-2 работни дена

  • Сподели:

Дополнителни информации:

Маркер за обележување и подвлекување текст на сите видови хартија. 
Бојата на телото на маркерот се совпаѓа со бојата на мастилото.
Широкиот дел на врвот е 5.2мм, дебелина која е одлична за обележување текст додека тесниот дел (0.6мм) е за подвлекување.
Мастилото е на водена база, брзо се суши и не остава траги на задниот дел од хартијата.
Моделот V-12 има препознатлив и патентиран дизајн кој е апсолутно еден од најмногу продаваните ErichKrause® маркери во повеќе од
педесет земји во светот.