Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Средства за пишување

Средства за пишување

Се почесто пишувањето со пенкало се заменува со пишување на компјутер но вистинските љубители на средства за пишување тврдат дека ниту најдобриот компјутер не може да го замени чувството на рачно испишан текст.  Ние длабоко веруваме дека добро пенкало, добар молив и добар маркер се неизоставен дел од училишната опрема на секој ученик и студент, од ташната на секој успешен бизнисмен како и дел од опремата на нашите баби за запишување рецепти.

Во Клевер Мк ќе најдете широка палета на средства за пишување по најпристапни цени а истовремено со многу висок квалитет.  Нашиот тим Ве очекува!

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози