Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Маици и дуксери

Маици и дуксери

Брендирани маици испечатени со логото на вашата компанија се совршени за работното место, на изложби или настани за собирање средства или дури како секојдневна облека за секојдневна употреба. Промотивните маици се најпопуларниот и највидливиот артикл во светот денес со продадени над две милијарди маици ширум светот секоја година. Ниска цена а сепак практични со голем простор за брендирање ги прави маиците совршени за вашата кампања да биде видена во движење. Маиците отпечатени за вашиот бизнис се идеален избор на промоција.


Дуксерите се многу добар промотивен производ за секоја прилика. Дуксерите нудат голема површина за принт. Идеални се дуксерите за зимскиот период. Врвниот квалитет и големиот избор на модели на дуксери Ви нуди можност да го изберете тоа што сте си го замислиле.Отпечатениот дуксер ќе Ве издвои во промоција на Вашиот бренд. 

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози