Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Училишни бироа и столови

Поддржете го учењето на вашето дете со ергономска детска столица!
Детските столици не се само мебел. Тие се есенцијална алатка за креирање комфорна и ефективна средина за учење.
Кога ќе почнете да планирате и купувате училишни столчиња, внимателно пристапeте за да може да се осигурате дека мебелот што ќе го одберете одговара со специфичните барања на вашето дете и вашиот дом.Најважно е столчето да биде добро прилагодено на вашето дете, бидејќи потребите на помалите деца значително се разликуваат од оние на постарите деца. Ергономијата игра витална улога во создавањето удобна и поддржувачка средина за учење.
Изберете столчиња што се дизајнирани имајќи ја предвид ергономијата, со прилагодливи висини на седиштата и потпирачи за грб, поттикнувајќи добро држење и континуиран комфор за време на подолг период на употреба.Изберетe училишно столче што ќе биде издржливо за време на секојдневна употреба. 
Не правете компромис со безбедноста на столчето при изборот.Обрнете големо внимание на безбедносните карактеристики како што се заоблени рабови, нетоксични материјали и стабилност.
Удобноста и поддршката се неопходни за оптимална средина за учење.
Нашите столици се со контурирани седишта и потпирачи за грб кои нудат доволна лумбарна поддршка и удобност.Дополнително побарајте фидбек од вашето дете во процесот на донесување одлуки бидејќи нивните сознанија за удобноста и употребливоста можат да бидат непроценливи.
Во асортиманот на Клевер.мк секое удобно столче го има најдобриот материјал достапен за седење и учење. Дајте приоритет на удобноста и ергономијата за да создадете погодна средина за учење. Основата за вртење на седиштата ги забавува децата кога ќе се уморат од учењето. Овие училишни столчиња поддржува долгочасовно седење со перниче обложено со сунѓер и мрежести ткаенина за дополнителна удобност, како и среден -висок грб со лумбарна потпора за намалување на заморот. Го поттикнува правилното држење при седење.
Нашите детски столчиња се идеален избор за секое дете и секоја детска соба. Тие се дизајнирани со издржливи материјали и безбедноста е загарантирана. Лесно се чистат и се идеални за учење, цртање или пишување.

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози