Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Поништувачи на хартија за повеќе корисници

Шредер Дахле 90 matic
Шифра: D-35090

25.700,00 мкд

Шредер Дахле 150 matic
Шифра: D-35150

37.790,00 мкд

Шредер Идеал 8280 c/c
Шифра: I410

50.675,00 мкд

Шредер Дахле 300 matic P5
Шифра: D-35322

51.330,00 мкд

Шредер Дахле 300 matic
Шифра: D-35314

53.650,00 мкд

Шредер Идеал 8285 c/c
Шифра: I411

63.200,00 мкд

Шредер Идеал 2445 c/c
Шифра: I101

69.645,00 мкд

Поништувачи на хартија за повеќе корисници

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози