Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Плутани и фелцни табли

Плутани и Фелцни табли

    Класичниот дизајн на нашите плутани и фелцни табли ви овозможува да оставите уникатен, личен печат во домот, канцеларијата или работниот простор. Истакнете ги сите важни документи, белешки, потсетници или внесете топлина во динамичната работна атмосфера така што ќе ги закачите омилените фотографии и спомени. Квалитетни и практични, нашите плутани табли се прв избор за канцелариите, домовите, училиштата, болниците, студентските домови и институции.

                Изработени се од меко плутано јадро кое има ефект на самообновување, што обезбедува издржливост и долготрајност на производот. Од широкиот избор на модели кои ги нудиме, можете да одберете табла со класична дрвена рамка за чувство на топлина и романтичен призвук во просторот или цврста алуминиумска рамка која совршено го комбинира класичниот и модерен изглед.

                Таблите ги добивате со додатоци за закачување на ѕид, а ваше е само да ја одберете идеалната големина која одговара на вашите потреби.

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози