Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Производи за пакување, архивирање и етикетирање

Производи за пакување, архивирање и етикетирање

Производи кои се оштетени при транспорт е проблем кој секој сака да го одбегне. Но, како може испраќачите на пакети да бидат сигурни дека тоа нема да се случи? Со добар избор на амбалажа за транспортирање. Кутиите, фолиите, пликовите за пратки,  ќе ги заштитат вашите производи  додека се транспортираат, спречувајќи кршење и оштетување. 

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози