Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Канцелариски столици работни

Столици работни

Канцелариските столови се имаат сменето со текот на времето. Денес имаме голем број на канцелариски столови и ергономски столови за во канцеларија кои нудат максимален комфорт.

Ергономски канцелариски стол е стол кој е дизајниран да се прилагодува на човеково тело, овозможувајќи правилна положба и подобрено држење на телото зголемувајќи го комфорот за време на долги работни часови. Одкако столици за во канцеларија завземаат важна улога во нашиот живот и повеќе од важно е да избереме таква што ќе ни овозможи најголема удобност. Ова се 3 бенефити од избирање на ергономски столици за во канцеларија:

1.Зголемена продуктивност - Седење во неудобен стол може да предизвика болки во грбот, константо барајќи удбна позиција за седење со што ви се нарушува концентрацијата.
Ергономски канцелариски стол кој се прилагодува на твоето тело ќе направи да се чувствувате опушетено и фокусирано на работата.

2.Подобрено држење на телото и болки во грбот - Седењето во наведната позиција долг период од денот ќе предизвика напнатост на мускулите и лигаментите во пределот на грбот со што ќе резултираат големи болки во грбот. Со удобен ергономски канцелариски стол ќе му овозможите на вашето тело да се прилагоди на ергономска положба на тело.

3.Намален ризик врз здравјето - претходно споменавме како седењето е лошо за вас исто како и пушењето и дека има слични негативни ефекти врз вашето тело. Неудобна положба на седење ефектира со намалена циркулација на крвта што предизвикува згрутчување на крвта

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози