Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

Тетратки и роковници

Тетратки и роковници

Бидејќи ниту еден паметен телефон не може да го замени задоволството од цртање или запишување на Вашите мисли на хартија одберете вистински тетратки и роковници кои ќе ве придружуваат секојдневно!

Доколку запишувате белешки, правите план на обврски, запишувате потсетници или идеи, тетратка или роковник со добра хартија во совршена димензија е мала инвестиција во многу убави моменти.

Асортиманот на Клевер Мк е составен од модели и дезени на тетратки и роковници кои ќе го одземат Вашиот здив а истовремено и ќе ги задоволат Вашите потреби.


Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози