Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Зошто да го одберете Клевер-МК?

Канцелариски мебел

со наjдобар квалитет

Види повеќе

Зошто да го одберете Клевер-МК?

Канцелариски материјали

По најповолни цени

Види повеќе

Зошто да го одберете Клевер-МК?

Промотивни производи

По најповолни цени

Види повеќе
About us image
About us image
About us image
About us image
работење на компанијата

Зошто да го одберете Клевер-МК?

Едноставно, заради неколку многу битни моменти содржани во секојдневното работење на компанијата:

Save time icon
Заштедете време
Money icon
Заштедете пари
Fast delivery icon
Експресна испорака
Consultant services icon
Професионални совети
Choice icon
Селекција
Team icon
Стручен Тим
Consultant services icon
Долгогодишно постоење
Save time icon
Комплетна услуга
работење на компанијата:

30 години
постоење

Клевер-МК со својот стабилен и динамичен раст стана афирмиран бренд на македонскиот простор токму заради следењето на пробирливите барања на пазарот,решавањето на дилемите на клиентите околу соодветен избор на материјали, остварувајќи деловна соработка со реномирани глобални брендови од оваа област со цел во секое време да има најквалитетна понуда на канцелариска опрема на нашиот пазар.

Располага и со сопствена производна линија за регистратори и папки како стандардна продукција и производство по специјална нарачка и дадени спецификации.

максимална грижа за потребите на клиентите
100%
стабилен и динамичен раст
100%
најквалитетна понуда на канцелариска опрема
100%
Бесплатна испорака
Бесплатна достава за нарачки над 3000 мкд
Безбедно плаќање
100% сигурно плаќање

Плаќање во готово и со картичка

Враќање на сердства
Рефундација

при недостаток во квалитетот

Гарантиран квалитет
Гарантираме Квалитет

Техничка поддршка 24/7