Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Столчиња и подлоги за столчиња

Столчиња и подлоги за столчиња

За да ги намалите и спречите непријатности во пределот на вратот и грбот после долго време поминато во седечка позиција изберете ергонoмска столица и подобрете ја положбата на седење.

Клевер-Мк располага со голем број на столици за во канцеларија, вртливи столици, столици на тркалца како и ергономски канцелариски столици со различен дизајн и цена. Од класичен канцелариски стол кој допринесува за одличен стил на канцеларијата до напреден ергономски канцелариски стол на кој се подесува висината, положбата на седиштето, потпирачот за раце и грб како би се овозможило совршена удобност.

Традиционалните канцелариски столици се број еден причина зошто луѓето имаат неправилно држење на телото. Ергономските канцелариски столови го подобруваат држењето на телото и општата благосостојба. Ергономските столови за во канцеларија ги имаат сите потребни функции да го држат грбот и главата во удобна положба додека седите.

Можете да ги додадете во секој дел од вашиот работен простор: во конференциската сала, во просторијата за чекање или во вашата канцеларија. Ергономските столици и ергономскиот мебел наоѓаат примена во секоја канцеларија и ви помогнат да извршувате различни активности со поголема леснотија и поголемо задоволство. Исто така вртливите столици и столици со тркалца се ротират и движат за да ви овозможат  да ги достигнете и подалечните предмети без потреба од станување или истегнување.

Исто така Клевер-МК со задоволство ќе ви помогне да го заштитите вашиот под со подлоги за столици. Подлогите за столица ќе ви овозможи да избегнете гребење и оставање трагови на подот кои може да бидат непријатни, особено на меки подови. Некои подлоги за стол може да траат со години заштитувајќи го подот од столоици со тркалца, лизгање, нечистотии и остри подпетици.


Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози