Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

Табли

Табли

Таблите се брз, лесен и забавен начин за организирање мисли и идеи додека работите во најразлични ситуации. Ако вежбате нов проект, слободно запишете ја секоја мисла и избришете ги идеите што не ви се допаѓаат. Напишете, цртајте, избришете и повторно започнете толку често колку што треба, без да направите хаос, или да трошите хартија.

Таблите ви даваат место каде да забележите белешки што можат брзо да се менуваат и ажурираат. Во овие ситуации и десетици други, таблите нудат крајна флексибилност.

На www.klever.com.mk, ќе најдете табли со различни големини и форми погодни за простории за состаноци, кабини, училници и работна површина.

Многу табли имаат магнетна површина за пишување, така што можете привремено да прикачите хартии на површината додека работите. Ова може да биде корисно за следење на документацијата низ фази на завршување, или дури и објавување на слики поврзани со задачата што е на располагање. Малите, шарени магнети прават фантастични организациски алатки за таблите.

За да се осигурате дека имате се што ви треба за да ги искористите вашите нови табли, разгледајте го нашиот избор на маркери за табла, бришачи и магнети. 

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози