Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Мемо ливчиња

Печатените мемо ливчиња со вашето лого се корисна алатка во секојдневното работење. Совршени за запишување белешки, потсетници и дневни задачи ќе ви помогнат во промовирањето на вашиот бренд. Ви нудиме широка палета на најразлични модели на мемо ливчиња кои одлично ќе ја надополнат вашата маркетинг кампања. Додека вашите клиенти запишуваат белешки, тие во исто време ќе се потсетат и на вас. Печатените мемо ливчиња со вашето лого се производ кој вашите клиенти сигурно ќе го користат, а со тоа сте ја постигнале целта – да се потсетат на вас.   

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози