Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Канцелариски закачалки

Во канцелариите, закачалките се незаменливи за закачување палта, чадори или дури и слушалки, промовирајќи професионална средина без неред.


За модерен изглед, изберете дрвена или метална закачалка во сива, црна или бела боја. Имаме закачалки со едноставен и елегантен стил, како и закачалки со пластични декоративни елементи за оние кои бараат специфичен стил.


За оние кои сакаат функционални дизајни, размислете за закачалки со додатоци за закачалки за чадор. Сите закачалки имаат компактни димензии што го олеснуваат движењето низ просторот и прилагодувањето по потреба.

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози