Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Подлоги за монитор

Држач за хартија
Шифра: D367

1.520,00 мкд

Држач за таблет
Шифра: T-570007

4.375,00 мкд

Подлоги за монитор

Со виткање на главата нанапред, поместување нагоре или надолу кон екранот на вашиот компјутер, правите притисок врз вратот и грбот. Со употреба на подлога за екран/лаптоп за позиционирање на екранот на нивото на очите, проблемите од ваков вид се сведуваат на минимум. 

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози