Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Канцелариски материјали

Канцелариски материјали

Канцелариски материјали

Сè што ви е потребно за да работите подобро.

Пронајдете ги сите канцелариски материјали што ви се потребни - и многу повеќе. Во КЛЕВЕР-МК ги имаме сите материјали кои ќе ви бидат потребни во вашето секојдневно работење. Со производите од асортиманот на КЛЕВЕР-МК, едноставно ќе уживате во извршувањето на вашите задачи. Без разлика дали работите во канцеларија, магацин, на терен, болница, училиште, производствена хала, во КЛЕВЕР-МК можете да ги најдете сите материјали кои ви се потребни во секојдневните активности.  

Материјали за пишување.

Имаме се што ви е потребно Вашите идеи, мисли, белешки и цртежи да ги ставите на хартија: хемиски пенкала, ролери, гел пенкала, маркери, моливи,гуми, тетратки, нотеси, роковници. Моливите и гумите секогаш нудат можност да ја поправите вашата работа. Со текст маркерите ќе ги одбележите најважните делови од текстовите. Маркерите за табла се клучот за успешна презентација. Перманентните маркери се одлична алатка кога треба да пишувате на картон, камен, пластика, стакло, кожа, метал.

Регистартори и папки

Наместо да губите драгоцено време барајќи низ купови со хартија, со чување во соодветни папки брзо и лесно ќе го најдете потребни документи.

Ситен канцелариски прибор

Едноставно без нив не се може – спајалици, гуми, острилки, хефт иглици, ножици, скалпери, мемо ливчиња, лепила, селотејпи.

Полици за документи

Чистoтo биро ви дозволува да го задржите фокусот на важната задача пред вас. Користете ги нашите организатори на бирото, фиоките за букви, wallидните датотеки, собирачите на датотеки, организаторите на фиоките и другите додатоци за бирото за да најдете место за сè.


Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози