Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Тетратки и тефтери

Тетратки и Тефтери

Промотивните тетратки и тефтери со лого се одличен начин за вашите колеги и клиенти да забележат се, од најважните детали за нивниот следен деловен состанок до списоци со намирници и обврски. Некои промотивни тетратки и тефтери вклучуваат корисни додатоци како што се пенкало, калкулатор, џебови за визит картички или втиснати лепливи ливчиња. Без разлика дали барате обични промотивни тетратки и тефтери или спирални, тетратки со еколошка корица или елегантни кожни тетратки Клевер МК има вистински избор на промотивни тетраки за да ги задоволат вашите потреби.

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози