Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Роковници нотеси и органајзери

Роковници нотеси и органајзери

Роковници,нотеси и органајзери

Без оглед каков уред ќе се појави на пазарот трендот на пенкало и хартија е секогаш актуелен.  Промотивните роковници, нотеси и портфолија се вистински погодок за вашите клиенти, соработници и колеги  и нудат одлична можност сите Ваши идеи и мисли да ги запишете како трајна вредност. 

Промотивните нотеси се многу популарен промотивен подарок.  Тие се одличен начин да го презентирате Вашето лого, името на компанијата или одреден слоган директно на Вашата таргет група со производ кој постојано ќе им биде пред очи на нивното биро или ќе го носат насекаде со себе. 

Промотивните нотеси и роковници се исто така совршен подарок за Вашите пријатели особено кога на истиот ќе испринтате лична порака. Мораме да признаеме дека сите ние би биле воодушевени од таков подарок.

Нашата широка палета на нотеси ќе ги задоволи и најпребирливите вкусови. Ве очекуваме во Клевер Мк каде Вашите идеи и желби стануваат реалност.


Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози