Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Персонални поништувачи на хартија

Шредер Дахле 100 safe
Шифра: D-23100

6.175,00 мкд

Шредер Дахле 120 safe
Шифра: D-23120

7.520,00 мкд

Шредер Дахле 140 safe
Шифра: D-23140

8.950,00 мкд

Шредер Идеал 2245 c/c
Шифра: I305

34.530,00 мкд

Шредер Идеал 2270 c/c
Шифра: I195

43.900,00 мкд

Персонални поништувачи на хартија

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози