Категории
Тефтер со ливчиња во боја
Тефтерче со 30 листови во боја. *65 x 100 мм..
32.00 ден
ТЕТРАТКА СО ПЕНКАЛО
Тетратка со пенкало *димензија:14.50 x 20.70..
100.00 ден
Тефтер со ластик
Тефтер со ластик, тврда корица ,имитација на кожа со 80 обични листови. * 90 x 140 x 140 мм..
115.00 ден
Роковник Dablin
Роковник- Даблин, ден/дата *димензија: 17.8 x 21.2 см..
200.00 ден
МАПА
Мапа *димензија: 350 x 500..
215.00 ден
ТЕФТЕР BRISA
Тефтер со одблежувач за старници, 160 листови ,линија. Материјал:Хартија, картон Димензија:(см) : 13..
240.00 ден
РОКОВНИК
Роковник *Димензија 165 x 235 мм..
250.00 ден
РОКОВНИК
Роковник *димензија: 180 x 250 мм..
255.00 ден
РОКОВНИК
Роковник *димензија 150 x 210..
285.00 ден
Тефтер со ластик
295.00 ден
РОКОВНИК
Роковник *димензија: 175 x 250 мм..
315.00 ден
ОРГАНАЈЗЕР
Роковник со прстенест механизам, и корица имитација на кожа, 160 страници - линии. Материјал : Харти..
322.00 ден
РОКОВНИК
Роковник *Димензија:170 x 240 мм..
355.00 ден
Корица за тефтер
Корица за тефтер *200 x 260 мм..
483.00 ден
ОРГАНАЈЗЕР СО КАЛКУЛАТОР
Органјазер со калкулатор со 8 бројки, лењир(14 см),календар за планирање, и тефетр со 38 листови. Ма..
524.00 ден
Прикажани 1 до 15 од вкупно 29 (2 страници)