ШПЕНАГЛИ
18.00 ден
ПАТЕНТИ  1/100
Дијаметар 10 мм,должина на игличката 7 мм.100 парчиња во картонска кутија...
26.00 ден
ПАТЕНТИ  1/100 ВО БОЈА
Диајаметар 10 мм, должина на игличка 7 мм.100 парчиња во картонска кутија...
29.00 ден
ПАТЕНТИ ПВЦ  1/50
Дијаметар 10 мм ,должина на игличка 11 мм.50 парчиња во картонска кутија...
32.00 ден
ПАТЕНТИ ЗА ТАБЛА, 1/100
Диајаметар 10 мм,должина на игличка 11 мм.100 парчиња во пластична кутија...
74.00 ден
ПЛУТАНА ТАБЛА 30х40
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Дрвена рамка и обезбеден комплет за закачу..
200.00 ден
ФЕЛЦНА ТАБЛА, 30х40, АЛУМИНИУМСКА РАМКА
Фелцна површина ,алуминиумска рамка и обезбеден комплет за закачување...
335.00 ден
Плутана табла 60х80 со дрвена рамка
Само-обновувачка, густа и еластичнa плутана површинаПрироден изглед на таблатаЛесна таблаЕкономичнаИ..
480.00 ден
ФЕЛЦНА ТАБЛА 60х40, АЛУМИНИУМСКА РАМКА
Фелцна површина ,алуминиумска рамка и обезбеден комплет за закачување...
480.00 ден
ПЛУТАНА ТАБЛА 60х40 СО АЛ.РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за..
505.00 ден
ФЕЛЦНА ТАБЛА 80х60, АЛУМИНИУМСКА РАМКА
Фелцна површина ,алуминиумска рамка и обезбеден комплет за закачување...
712.00 ден
ПЛУТАНА ТАБЛА 80х60 СО АЛ.РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за..
772.00 ден
ПЛУТАНА ТАБЛА 120х80 СО АЛ.РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за..
1,115.00 ден
Плутана табла 120х90 со алуминиумска рамка
Високо-квалитетна природна површинаСамо-обновувачка, густа и еластичнa плутана површинаСе користи со..
1,600.00 ден
ПЛУТАНА ТАБЛА 150х100 СО АЛ.РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за..
2,810.00 ден
Прикажани 1 до 15 од вкупно 16 (2 страници)