Столчиња и подлоги за столчиња

Изборот на квалитетни ергономски канцелариски столици е многу важен затоа што правилната положба на седење спречува непријантности во пределот на вратот и грбот. Клевер-Мк располага со голем број на столици за во канцеларија, вртливи столици, столици на тркалца како и ергономски канцелариски столици со различен дизајн и цена. Од класичен канцелариски стол кој допринесува за одличен стил на канцеларијата до напреден ергономски канцелариски стол на кој се подесува висината, положбата на седиштето, подпирачот за раце и грб како би се овозможило совршена удобност.

Традиционалните канцелариски столици се број еден причина зошто луѓето имаат неправилно држење на телото. Ергономските канцелариски столови го подобруваат држењето на телото. Ергономскиот стол за во канцеларија ги има сите потребни функции да го држи грбот и главата во удобна положба додека седите.

Ергономскиот канцелариски стол го прави работењето полесно. Целата примена на ергономските  столици за во канцеларија е да овозможат различни активности кои може да ги правиш за време на работа. Исто така вртливите столици и столици со тркалца му овозможуваат на корисникот да се ротира побрзо или движи без потреба за станување или истегање.

Исто така Клевер-МК со задоволство ќе ви помогне да го заштите вашиот под со подлоги за стоилици. Подлога за столица ќе ви овозможи да избегнете гребење и оставање трагови на подот кои може да бидат непријати, особено на меки подови.Некои подлоги за стол може да траат со години заштитувајќи го подот од столоици со тркалца, лизгање, нечистотии и остри подпетици.