Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Држачи за постери и каталози

Во различни средени, во различни објекти маркетинг дисплеите ќе ви помогнат да се истакнете во гужвата и да го привлечете вниманието на идните потенцијални клиенти или посетители.

Во нашиот асортиман ќе најдете секаков вид на маркетинг дисплеи: промотивни пултови, рамки за постери, држачи за каталози ( ѕидни или со постоље), инфо табли, самолеплисви рамки, кутии за пораки, различни видови на држачи за лифлети или друг промотивен материјал.

Без разлика дали се работи за органицирање на конвенција, изложба, работилница или едноставно сакате да ја подбрите индиректната комуникација во вашата фирма одберете го најсоодветниот маркетинг дисплеј од нашиот асортиман и подобрете ја бидливоста на вашиот бренд.

Искористе ги промотивните пултови за интеракција, консулатации или претставување на производи. Држачите за каталози и рол-ап банерите се генијална алатка за да го пренесете мотото на на вашта компанија. Рамките за постери ви нудат опција за прикажување на промотивен материјал и литература во поголем формат.

Информативните табли и самолепливите рамки се поволни за прикажување на кратки  и суштински информации. Кутиите за пораки обезбедуваат практичен начин за собирање на повратни информации, прашања или предлози од клиенти или вработени.

Сите маркетинг дисплеи се дизајнирани да привлечат внимание да информират или да известат. Овие маркетинг дисплеи претставуваат одлично решение за прикажување на известувања, објави и упатства, подобрувајќи ја комуникацијата во секоја средина.

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози