Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

  • 0
  • 0
      Вашата кошничка е празна.

Мемо ливчиња

Мемо ливчиња

“Сите големи идеи започнале од малото жолто самолепливо ливче”. Нема работно биро на кое нема салолепливи ливчиња. Нивната практичност, убавиот дизајн и веселите бои прават да ги обожаваме и да сакаме да ги имаме околу себе. Само потсетете се колку идеи сте ги запишале за прв пат на малото салепливо ливче или колку важен контакт кој подоцна Ви помогнал во работата бил забележан токму на вакво ливче. КЛЕВЕР-МК со својата понуда на самолепливи ливчиња со најразлични дизајни, бои и форми се труди да го направи Вашето работно биро што поразиграно. Ние сакаме Вашите идеи безбедно да бидат запишани и да ви се пред очи или можеби да оставите убава порака или мисла која целиот работен ден ќе ви измамува насмевка на лицето.

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози