Почитувани, во процес сме на пуштање на нова веб страна. Доколку имате проблеми во процесот на правење нарачка, Ве молиме контактирајте со нас на  070/279-801

Резервни батерии

Бежичен полнач
Шифра: C-323

420,00 мкд

Мауспад со полнач
Шифра: A-721026

1.270,00 мкд

Резервна батерија
Шифра: S-97905

2.420,00 мкд

Промотивни Power Bank полначи за електронски уреди им даваат втора шанса на вашите уреди кога вашата батерија ќе се истроши. Овие Power Bank полначи за електронски уреди се практичен промотивен подарок за секој што се потпира на својот мобилен телефон за деловна или лична употреба. Испринтајте го вашето лого или текст на Power Bank полначи за електронски уреди и подарете ги на вашите врвни клиенти или посетители на штандови на саем.

Потребна ви е инспирација?

Разгледајте ги нашите каталози