Машина за укоричување Combi SRW 360
Машина за укоричување со метални спирали.- фиока од предна страна за лесно чистење на отпадна хартиј..
24,300.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Машина за укоричување со спирала RENZ SRW 360
Машина за укоричување со метални спирали, со работна ширина од 36см, која нуди можност за укоричувањ..
33,395.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Прикажани 1 до 3 од вкупно 3 (1 страници)