ДЕТСКА ТАБЛА А4, ЦРНА
- двострана површина за пишување - без рамка со заоблени рабови - лесна за миење од двете страни..
190.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ДЕТСКА ТАБЛА ЗА НА МАСА
- двострана површина за пишување - една бела и друга исцртана со квадратчиња - магнетна основа ..
3,250.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ФЛИПЧАРТ ТАБЛА 70 x 100
- површина од меламин без рамки - магнетна основа - адаптибилна висина - држач за маркери - ..
3,350.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Табла детска на ногарки, двострана
Двострано комбинирана табла со бела, мазна површина од едната страна - погодна за пишување со маркер..
3,705.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ФЛИПЧАРТ ТАБЛА 70 x 100
- бела табла за суво бришење со алуминиумска рамка- три ногарки од сиво офарбан алуминиум- прилагодл..
3,900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ТАБЛА РОТИРАЧКА 100 x 150
Ротирачка мобилна табла со тркалца, со алуминиумска рамка, пластични држачи за флипчарт хартија, држ..
14,535.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 6 од вкупно 6 (1 страници)