СУНЃЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА
Се користи за суво чистење на бела табла. Има вградени магнети за фиксирање на таблата.Димензии 130х..
305.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА МАГНЕТНА ТАБЛА,30х40 ДРВЕНА РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
460.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Магнетен држач за маркери CLASSIC
Држач за 4 маркери. Вграден магнет за лесно закачување на бели табли...
480.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Магнетен држач за маркери ERGO
Држач за 4 маркери. Вграден магнет за лесно закачување на бели табли...
495.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА, МАГНЕТНА , 40х60cm ДРВЕНА РАМКА
Табла со бела лакирана површина и дрвена рамка на која може да се пишува со маркер...
680.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА, 40х60 СО АЛ.РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
1,080.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА, МАГНЕТНА , 80х60mm ДРВЕНА РАМКА
Табла со бела лакирана површина и дрвена рамка на која може да се пишува со маркер...
1,195.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА, 80х60 СО АЛ.РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
1,660.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА, МАГНЕТНА , 120х80cm ДРВЕНА РАМКА
Табла со бела лакирана површина и дрвена рамка на која може да се пишува со маркер...
2,225.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА, 90х60 СО АЛ.РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
2,900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Бела табла со алуминиумска рамка 120 х 160 цм
Површинa: керамички челик. Алуминиумска рамка, сребрена финиш (анодизирана). Таблите со магнетна пов..
5,500.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Бела табла со алуминиумска рамка 150 х 100 цм
Површинa: керамички челик. Алуминиумска рамка, сребрена финиш (анодизирана). Таблите со магнетна пов..
5,825.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Бела табла со алуминиумска рамка 180 х 90 цм
Површинa: керамички челик. Алуминиумска рамка, сребрена финиш (анодизирана). Таблите со магнетна пов..
7,800.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА, 100х200 СО АЛ.РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
8,500.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА, 120х240 СО АЛ.РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
14,290.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 16 (2 страници)