Гума Nice Little Thing
Мека, класична гума за бришење.Произведена од модерна, еколошка и хипоалергена термопластична гума (..
5.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Графитен шестоаголен молив со гума Standard 101 Orange HB
Класичен шестоаголен молив од биоразградлива пластика со црна мина и гума за бришење.Тврдина HB.Пора..
6.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гума Hybrid
Двострана гума за бришење со различни степени на тврдост.Произведена од модерна, еколошка и хипоалер..
6.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Пластична острилка Unity
Острилката со пластично куќиште и со ергономски простор за држење.Острилката има отвор од ..
6.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Графитен шестоаголен молив со гума ErichKrause® Amber 100 HB
Класичен шестоаголен молив од дрво со црна мина и гума за бришење.Тврдина HB.Специјалната импрегнаци..
7.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Графитен шестоаголен молив со гумичка Amber 101 HB
Класичен шестоаголен молив од селектирано дрво, со црна мина и гумаТврдина HB.Специјален процес на и..
8.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Пластична оштрилка Joy
Пластична оштрилка достапна во повеќе бои со корисна клипса на крајот за чување на моливот.Оштрилкат..
9.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Графитен молив триаголен Dots HB
Триаголен молив изработен од биоразградлива пластика со мина отпорна на кршење. Степен на цврстина: ..
10.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гума Balance
Гума со средна цврстина и класична форма. Произведен од модерна, еколошка и хипоалергена термопласти..
10.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гума Ерголајн перниче
Мека гума во ергономска форма. Произведено од модерна, еколошка и хипоалергична термопластична гума ..
10.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гума за бришење JOY
Мека гума за бришење со класиче стил.Произведена од модерна, еколошка и хипоалергена термопластична ..
10.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
МОЛИВ, FREJA
Молив со гума наострен. Материал:Дрво Димензија(см): 0,7 x 19 см ..
10.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Графитен шестоаголен молив со гумичка Megapolis HB
Класичен шестоаголен молив со гума изработен од избрано дрво.Цврстина на мина: HB. Специјалната импр..
11.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
острилка дупла пластична, Multi
Острилката со пластично куќиште и со два отвори за острење.Острилката има отвори од 8мм и ..
12.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 79 (6 страници)