Производител: ErichKrause
Шифра: M496
Залиха: Достапно
Пакување: 10 / пар. во кутија
36.00 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Маркер за обележување и подвлекување текс на сите видови хартија, вклучувајќи хартија за факс и за печатење.
Бојата на телото на маркерот се совпаѓа со бојата на мастилото.
Широкиот дел на врвот е 5.2мм, дебелина која е одлична за обележување текст додека тесниот дел (0.6мм) е за подвлекување.
Светлата боја која е на водена основа брзо се суши и не остава траги на задниот дел од хартијата благодарејќи на тенкото, рамномерно цртање.
Моделот V-12 има препознатлив и пантентиран дизајн кој е апсолутно еден од најмногу продаваните ErichKrause® маркери во повеќе од
педесет земји во светот.
Животниот век на маркерот е 5 години.

Спецификации
дебелина на мина 0.6-5.2mm