Заштитна Маска
Памучна маска која може да се пере и пегла.Наменета за повеќекратна употреба...
110.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Антибактериски гел за раце испечатен со вашето лого
100 млГелот нанесете го на суви раце и оставете го да се исуши 30 секунди...
120.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Антибактериски гел за раце
500 млГелот нанесете го на суви раце и оставете го да се исуши 30 секунди...
235.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Средство за дезинфекција 1Л
Патентираната апаратура за добивање на БИО СЕПТ е развиена во соработка со повеќе институти на Акаде..
235.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Средство за дезинфекција со прскалка 1Л
Патентираната апаратура за добивање на БИО СЕПТ е развиена во соработка со повеќе институти на Акаде..
250.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Визир
287.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Средство за дезинфекција 10 литри
Патентираната апаратура за добивање на БИО СЕПТ е развиена во соработка со повеќе институти на Акаде..
2,050.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Заштитна преграда со мет. држачи, 73х65см
прилагодлива висина за по 50мм..
2,740.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Заштитна преграда со држачи, 73х65см
прилагодлива висина за по 50мм..
2,930.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Заштитна преграда со мет. држачи, 90х65см
прилагодлива висина за по 50мм..
3,150.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Заштитна преграда со држачи, 90х65см
прилагодлива висина за по 50мм..
3,320.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Заштитна преграда со мет. држачи, 73х80см
прилагодлива висина за по 50мм..
3,350.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Заштитна преграда со држачи, 73х80см
прилагодлива висина за по 50мм..
3,530.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 24 (2 страници)