Торба
Торба од неткаен материјал. *Димензија: (см) 22 x 29 см ..
16.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Торба
Торба за шише ( неткаен материјал) *димензија: 16 x 40 см..
16.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хартиена кеса
100 grs/m2Димензија : 22.00 x 10.00 x 23.00 cm ..
19.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Торба
Торба Материјал: Неткаен материјал 70 грмс Димензија: 25 x 35 см ..
23.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хартиена кеса
Кеса од рециклирана хартија.100 grs/m2Димензија : 32.00 x 12.00 x 41.00 cm ..
24.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Торба со кратка рачка
Торба со кратка рачка Материјал: Неткаен материјал 70 грмс Димензија: 38 x 35 см ..
28.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хартиена кеса
100 grs/m2Димензија : 30.00 x 10.00 x 36.00 cm..
28.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хартиена кеса
100 grs/m2Димензија : 28.00 x 10.00 x 33.00 cm..
30.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Неткаена торба "TUL"
Неткаена торба 80 g/m2 со рачка и заоблено превртено дноДимензии:30.00 x 40.00 x 10.00 cm..
31.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Торба
Торба од неткаен материјал,термално споена. Димензија: 250 x 350 x 80 мм ..
31.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хартиени кеси 70 g/m²
Димензија : 220×360×110 mm..
32.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
DAIA шопинг торба
Неткаена шопинг торба, 70 g/m2.Димензии: 39,6x45..
33.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Торба
Торба Материјал: Неткаен материјал 70 грмс Димензија: 40 x 45 см ..
34.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Торба со долга рачка
Економична неткаена торба со долга рачка. *Димензија: 36 x 40 см..
36.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Торба
Торба од неткаен материјал,термално споена. Димензии: 340 x 430 мм ..
39.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
C-T081
16.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-T162
16.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-Z1200
19.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-T092
23.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-Z1202
24.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
K027
28.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-Z1201
30.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
S-92845
31.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
R-34012
33.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-T093
34.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
A-731631
39.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 56 (4 страници)

Шопинг торби

Печатените еколошки торби за купување се практичен придружник во вашиот секојдневен живот. Клевер МК содржи голем избор на торби за купување изработени од најразлични материјали. Професионалците за рекламирање одамна го имаат отркиено огромниот рекламен ефект од торите  за купување. Големата практична употреба и можноста за оптимално поставување на логото ги прават торбите за купуваање еден од најбараните промотивни производи во последните неколку години. Имаме и печатени хартиени ќеси за оние кои бараат нешто лесно или ниско буџетна опција за нивната маркетинг кампања.