Папка со патент
33.70 x 24.70 x 0.00 cm PVC..
75.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Kein
Ташна од не ткаен материјал со патент. *димензија: 350 x 260 мм..
76.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Ташна со патент
Ташна со патент *димензија: 37.00 x 28.50 x 0.00см..
120.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Ташна за документи
Портфолио ташна за документи од не ткаен материјал , лепена. *димензија: 38.50 x 32.50 x 00 см..
125.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Adalia
Ташна за документи, со еден голем и еден помал џеб. Материјал:Полиестер Димензија:( см ) 38.5 x 28..
220.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Торба
Ташна за документиДимензија: 390 x 290 x 80 мм..
290.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Торба
Торба Димензија: 36.00 x 28.00 x 8.00 см Материјал: Полиестер 600 Д ..
310.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Портфолио папка ErichKrause® Glance Vivid, A4
Наменета за долготрајно користење.Квалитетна пластика која ги заштитува документите.335х230х35mm..
355.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Konfer
Ташна за документи со патент и џеп за мобилен телефон, 600 Д полиестер. * димензија: 380 x 295 x 9..
365.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Urban
Ташна со алуминиумски рачки *димензија: 33 x 24.5 x 1.5 см *материјал: микрофибер..
580.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Ташна за документи Megapolis
Ташна со ремка за на рамо2 големи прегради за документи поголеми и од А4 форматдополнителни мали пре..
1,495.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
C-B382
75.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
A-791996
76.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-G035
120.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
R-66511
220.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
T702
265.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
S-92236
290.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-G076
310.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
A-731608
365.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-G128
580.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Прикажани 1 до 13 од вкупно 13 (1 страници)

Семинарски торби

Дали имаш премногу листови хартија за носење? Направете си олеснување со семинарската торба за документи испринтана со името или логото на вашата компанија. Семинарските торби за документи се најдобар начин да останете впечатливи и оргранизирани. За време на саемите и промотивните настани, персонализирана торба за документи со вашето лого и информации за вас и вашите производи се фантастичен подарок. Семинарски торби за документи ви нудат голем простор за принт што ќе ви овозможи логото на вашата комапија или спонзор да биде повпечатливо.