Технологија и мобилни

Без оглед дали сте во потрага по принтани ИТ додатоци за Вашите клиенти или подарок за добредојде на некој нов вработен промотивните ИТ додатоци се забавен и лесен начин да ја подигнете свесноста за Вашиот бизнис.  Наместо да подарите едноставна бизнис картичка или флаер подарете парче од нашата понуда кое Вашите клиенти и бизнис партнери ќе го користат секојдневно.

Екстерните батерии, полначите за мобилни телефони, папките за документи со вграден полнач и комплетите за мобилни телефони на кои ќе стои Вашето лого, името на Вашата компанија или Вашиот слоган се показатели на Вашето следење на новите трендови и современиот третман кон Вашите клиенти и соработници.

Ние, во Клевер Мк со задоволство ќе Ви помогнеме да изберете соодветен промотивен ИТ додаток кој ќе предизвика воодушевување кај луѓето на кои истиот ќе го подарите, а истовремено и ќе им биде од голема полза.