Спортско шише
Пластично шише за велосипед750 ml7,2x23,5 cm..
135.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Doppler термо чаша
Пластична термо чаша со дупол ѕид и капаче.Принтот се поставува помеѓу двата ѕида на чашата.Ја добив..
210.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Спортско шише
Спортско шише од PP / PS Капацитет: 600 ml Димензии: 67 x 245 mm..
235.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Спортско шише
Алуминиумско шише од 420 mlСодржи алка за закачувањеДимензија:17.00 x 6.60 cm Материјал:Алумини..
245.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Спортско шише Маратон
Алуминиумско спортско шише со пластично капаче за пиење.500 ml...
315.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
стаклено шише 500мл со футрола
Стаклено шише за вода и пијалоциКапацитет од 500 млФутрола од неопрен која обезбедува заштита, допол..
315.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
LILARD. Термо чаша за патување
Пластична чаша за патување со дупло тело и капачеКапацитет до 510 ml. ø75 x 221 mm..
440.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Спортско шише
Спортско шише со дел за овошје.Капацитет: 740 ml Димензии: ø70 x 247 mm..
485.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Спортско шише
Спортско алуминиумско шише. Капацитет: 650 ml. Димензии: ø66 x 250 mm..
520.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Термос
Tермос со двоен зид Материјал: нерѓосувачки челик 0,5 л...
590.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Термос
Термос со двоен зидМатеријал: нерѓосувачки челикKапацитет: 500 мл...
635.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Термос Robusta
Термос со двоен ѕид од нерѓосувачки челик, 500 мл...
705.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Термос Rafi
Со неговата функција „LED touch“ со вграден термометар, ќе можете да ја знаете температурата на ваши..
830.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БАМБУСОВ ТЕРМОС 400МЛ
Направен од бамбусс со двојна коморарачка а носење400 мл6.50 X 21.50 X 0.00..
1,220.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
R-01296
135.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
A-807930
210.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
S-94630
235.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
S-94631
520.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
M-6540307
590.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
M-6008906
635.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
A-804202
705.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-11040
830.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 15 (1 страници)

Термоси и Спортски шишиња

Хидратацијата е неопходна за продуктивен ден во канцеларијата. Водата има когнитивни придобивки што можат да ја зголемат енергијата и да го подобрат расположението. Охрабрете ги вашите клиенти и вработени да пијат повеќе вода , подарете им шише за вода.

Вашите клиенти и вработени ќе се израдуваат кога ќе добијат промотивно шише со вашата порака и лого на неа. Тоа е нешто што тие можат да го користат одново и одново во канцеларија кога се на пат, возат велосипед, трчаат итн. Тие ќе го имаат вашето име во своите раце, и ќе го гледаат вашиот бренд со секоја голтка.