Мини сад за топење
Керамички мини сад за топење со вилушка од нерѓосувачки челик и пластична рачка...
140.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Кутија за храна со прибор Harxem
Кутија за храна со сет прибор за јадење (нож и вилушка). 700 мл. Димензии - 165×112×50 mm...
405.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Boosty сет подметачи за чаши 4/1 бамбус
Комплет подметачи 4 комада од бамбус со држач за биро...
475.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Кутија за кујнски прибор мала
Мала кутија за прибор за јадење од бамбус со преграда за салфетки (16 x 12cm) и други прегради за пр..
480.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Кутија за храна со прибор Rebento
Кутија за храна со прибор, со бамбусов капак и еластичен ластик. Идеална за организација и чува..
495.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Кутија за храна од 1000 мл
ПП херметичка кутија со капацитет до 1000 mL. Капакот има преграда за прибор за јадење (вклучен). Ку..
555.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Кутија за храна од 680 ml
 Kутија за ручек со 2 прегради (по 680 мл) и една преграда. Вклучува 3 парчиња прибор за јадење..
615.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Chiang RPET Сет подметачи за чаши 10/1
Сет подметачи 10 ком во држач од бамбус...
625.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Кутија за кујнски прибор голема
Голема кутија за прибор за јадење направена од бамбус со преграда за салфетки (18 x 12cm) и други пр..
660.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Кутија за храна со две прегради
Кутија за храна со две посебни прегради (и двете со сопствен капак), капак од бамбус и преграда (за ..
750.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
СЕТ ЗА КАШКАВАЛ
Сет за кашкавал во картонска кутијаДрвена подлога за сечење и презентирањенож за сечење на кашкавало..
1,035.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сет за чај
Сет за чај со чаша (200мл) и чајник (400мл)високо квалитетен порцелан ..
1,100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Round сет за вино
Сет за вино со тапа, впивач за капење, клуч отварач и дозер со тапа. изработен од пластична кутија с..
1,235.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Godello сет за вино
Комплет за вино од бамбус со тапа, впивач за капење, клуч отварач и дозер со тапа. Во бамбусова..
1,250.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сет за вино во форма на дрвено буре
Сет за вино во форма на  мало дрвено буре  со нож за келнер, мијалник со шипки, една шипка..
1,520.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 19 (2 страници)