Дома и Кујна

Позади секоја добра промотивна кампања стојат одлични производи. Ние, во Клевер Мк веруваме дека промотивните подароци за дома и за во кујна треба да бидат практични, со добра цена и да бидат долготрајни. 

Нашите промотивни производи за дома и за во кујна се совршен подарок за Вашите соработници, клиенти и пријатели.  Тие се бесплатни подароци кои истовремено го рекламираат Вашиот бренд и се практични. 

Нема човек кој не би сакал да добие персонализиран кујнски сет или шолја за кафе со лична порака од подарувачот.  Вашите мисли, желби и пораки ставени на чаша или шише се одличен роденденски подарок за Вашите најблиски.

Нашиот љубезен тим ќе ви помогне во изборот на производот и во неговиот дизајн.  Подарувајте практични производи кои ќе си најдат своја примена секојдневно а во исто време ќе бидат и одлична маркетинг алатка за Вашата компанија.