Нотес со магнет
40.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сет со самолепливи ливчиња
Триаголен сет со самолепливи ливчиња во две големини, со рециклирана корица.Содржи 20 парчиња шестоа..
50.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сет со самолепливи ливчиња "OK"
Сет со самолепливи ливчиња во различна големина, со рециклирана корица.Димензија: 7.00 X 8.50 X 0.00..
50.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сет со самолепливи ливчиња TAZY
Сет со 20  самолепливи ливчиња по бои, од рециклирана хартија со држач за визит карти10,4 x 6,5..
70.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сет со самолепливи ливчиња
Сет со самолепливи ливчиња во различна големина, со рециклирана корица.Самолепливи бели 30 х 75 ммСа..
80.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сет со ливчиња во боја"STILY"
Содржи пенкало во рециклиран картон и флуоросцентни обележувачиДимензија:8.00 x 10.50 x 0.00 cm ..
105.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Lumar нотес со боици
Нотес со тврда корица со 60 празни ливчиња, содржи кутивче од рециклирана хартија за 6 дрвени боици...
120.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПЛАНЕР СО СЕТ САМОЛЕПЛИВИ ЛИВЧИЊА И ПЕНКАЛО
Неделен планер, идеален за вашата канцеларија,со пенкало и самолепливи ливчиња во различни бои.Папка..
155.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сет со самолепливи ливчиња Lazza
Сет со самолепливи ливчиња со различна големина (100 ЕЕ3 од 5,1 х 7,5 см и 100 ЕЕ3 од 1,5 х 5,1 см) ..
160.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ТЕТРАТКА СО САМОЛЕПЛИВИ ЛИВЧИЊА И ПЕНКАЛО "DANTE"
Тетратка со самолепливи ливчиња и хемиско пенкало. димензија: 20.50 x 21.00 x 0.00 cm  ..
160.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
СЕТ СО САМОЛЕПЛИВИ ЛИВЧИЊА
200.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариски сет "STIPY"
Сет од картон со линијар, самолепливи ливчиња, индекси и пенкало.Димензии:16.00 x 6.30 x 1.80 cmМате..
205.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
СЕТ СО САМОЛЕПЛИВИ ЛИВЧИЊА И ПЕНКАЛО
Сет со различна големина на самолепливи ливчиња и хемиско пенкало. димензија: 2 x 10.4 x2.4 см ..
220.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 25 (2 страници)

Мемо ливчиња

Печатените мемо ливчиња со вашето лого се корисна алатка во секојдневното работење. Совршени за запишување белешки, потсетници и дневни задачи ќе ви помогнат во промовирањето на вашиот бренд. Ви нудиме широка палета на најразлични модели на мемо ливчиња кои одлично ќе ја надополнат вашата маркетинг кампања. Додека вашите клиенти запишуваат белешки, тие во исто време ќе се потсетат и на вас. Печатените мемо ливчиња со вашето лого се производ кој вашите клиенти сигурно ќе го користат, а со тоа сте ја постигнале целта – да се потсетат на вас.