Роковник "Dublin" 2018
15.50 x 21.20 x 2.00 cm..
30.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Роковник 2017/2018
-15.5x21.20cm..
30.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес
Имитација на кожаТврда корицаСо 80 листа со линии90 x 140 mm..
100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес
Нотес со рециклирана корица, 160 страници со квадратчиња и ластик.Нотесот доаѓа со пенкало.9,7 x 1,1..
100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес со ластик
Нотес со ластик, тврда корица, имитација на кожа со 80 обични листови.Димензии: 90 x 140 мм..
100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес Yakis
Нотес со корица од бел картон, со 80 страници и ластик во боја.90×140×13 mm..
128.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес
Нотес со рециклирана корица, 160 страници со квадратчиња и ластик.Нотесот доаѓа со пенкало.14,8 x 1,..
175.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес со ластик
Нотес со ластик А6 со 160 листови по линии и дражач за пенкало. *Димензија: 90 x 140 мм..
181.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес од рециклирана хартија А5
Нотес А5 со 160 рециклирани листови со точки што може да се користат истовремено и за скицирање и за..
185.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес LUPY
Полуплутен нотес Лупи со модерен дизајн.Со 80 листови и во 4 различни бои...
195.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес со ластик HEMINGWAY
Нотес со ластик, тврда корица, имитација на кожа со 80 обични листови.Димензии: 140 x 210 мм..
195.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес A5
-100 листови, хартија 70 grsДимензии:14.40 x 21.00 x 1.50 cm..
202.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес
-90х140mm -200 л. со линии..
203.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес A5
Нотес со хемиско пенкало изработено од картон и пластика со сино мастило.Нотесот има 160 страници во..
205.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нотес со ластик LANYO
*9x14,3x1,8 cm *192 л. со линии..
210.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
C-Z545/1
30.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-Z544/1
30.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
S-93732
100.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
M-2058101
100.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
S-93425
100.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
A-741148
128.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
M-2058201
175.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
IE-3411
181.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-B345
195.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-B517
202.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
R-53397
203.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
R-53412
205.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 54 (4 страници)

Нотеси и Роковници

Брендирани нотеси и роковници

Кога сакате да ја подигнете свесноста за брендот, промотивните тефтери, нотеси, роковници се едни од најпопуларни промотивни производи. Совршени кога сакате да дадете подарок на клиенти, вработени, но и кога организирате некој настан. Секој има потреба да запише нешто во текот на денот. Токму тоа го прави печатењето на тефтери и нотеси толку победничка формула. Со печатење на вашето лого и промотивна порака на тефтер, роковник, нотес при секое запишување на белешка клиентите ќе се потсетат на вас.  Во нашата понуда на тефтери ќе најдете богат избор на модели на тефрети и роковници кои одговараат на сите буџети за маркетинг.