Роковници,нотеси и органајзери

Без оглед каков уред ќе се појави на пазарот трендот на пенкало и хартија се враќа повторно.  Промотивните роковници, нотеси и портфолија се вистински погодок за вашите клиенти, соработници и колеги кои ќе бидат воодушевени дека веќе нема да мораат да ги запишуваат своите идеи и мисли со помош на плецот од раката.

Промотивните нотеси се многу популарен промотивен подарок.  Тие се одличен начин да го презентирате Вашето лого, името на компанијата или одреден слоган директно на Вашата таргет група со производ кој постојано ќе им биде пред очи на нивното биро или ќе го носат со себе насекаде. 

Промотивните нотеси и роковници се исто така совршен подарок за Вашите пријатели особено кога на истиот ќе испринтате лична порака. Мораме да признаеме дека сите ние би биле воодушевени од таков подарок.

Нашата широка палета на нотеси ќе ги задоволи и најпребирливите вкусови. Ве очекуваме во Клевер Мк каде Вашите идеи и желби стануваат реалност.