ФУТРОЛА ЗА ПЕНКАЛО
Црна кадифена футрола за едно пенкало. *димензија: 150x30x1мм..
11.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Пенкало Марс
Хемиско пенкало ø10 x 140 mm..
12.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ЦРНО ХЕМИСКО ПЕНКАЛО LEOPARD
Црно хемиско пенкало во различни бои...
12.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПЕНКАЛО "LAURA"
Елегантно пенкало со сјајна надворешност во разни бои и проѕирна клипса во боја на пенкалото...
16.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хемиско пенкало NATURAL
Хемиско пенкало направено од рециклирана хартија и пластика.Со црно мастило...
16.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хемиско пенкало RICO
Пластично хемиско пенкало со транспарентана клипса во боја...
17.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Filax хемиско пенкало
Хемиско пенкало од рециклирана хартија со пластични делови. Со сино мастило...
19.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
REMEY пластично хемиско пенкало
Пластично хемиско пенкало со гумен додаток за држење и сино мастило1 x 14 cm..
19.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хемиско пенкало FILL SOLID
Пластично хемиско пенкало со клипса и тело во боја...
19.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хемиско пенкало FROSTI
Пластично хемиско пенкало со плаво мастило. *Димензија(см) 1x14.4 см..
19.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Еко пенкало со тач
Нова колекција на пенкала со тач во различни бои, во комбинација со рециклиран картон.Може да се кор..
20.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хемиско пенкало SAIMI
Хемиско пенкало со гумен завршеток. *10 x 140 мм..
20.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хемиско пенкало со тач
Пластично хемиско пенкало со елегантна тенка форма, со плаво мастило и практичен тач за долго корист..
20.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 57 (4 страници)

Пластични Пенкала

Промотивни пенкала- знак на внимание, почит, креативност и благодарност


Вашите клиенти и соработници заслужуваат високопрофесионален третман. Промотивните пенкала се практичен подарок кој Вашите клиенти и соработници ќе го ценат.  Логото на Вашата компанија ќе биде пред нивните очи постојано со што тие никогаш нема да Ве заборават. 

Промотивните пенкала се најпознатиот брендиран производ.  Вашето име или порака ќе биде видено многупати со оглед на фактот дека пенкалата ги користиме сите и секојдневно.  Промотивните пенкала се повеќе од обични пенкала, тие се едноставно репрезент на Вашиот бизнис, на Вашата визија, Вашата креативност и Вашиот третман кон клиентите и соработниците. Уникатниот дизајн и големиот број на различни модели пенкала кои ги нуди Клевер Мк не оставиле никого рамнодушен. Дозволете ни да Ви помогнеме сите да го дознаат името на Вашата компанија преку нашата понуда на промотивни пенкала. 

Финансиски најисплатливиот промотивен подарок има најголемо влијание врз Вашата таргет група, бидејќи ние во Клевер Мк веруваме дека секој би сакал да поседува уникатно, квалитетно и визуелно убаво пенкало со името или логото на Вашата успешна компанија.