Пенкало Бета метално со тач
Алуминиумско пенклало со тач функција за екрани. Сино мастило. ø10 x 138 mm..
40.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Пенкало со тач, држач и чистач за телефон
Пенкало со тач и држач и чистач за телефон14.60 x 0.00 x 0.00 cm..
41.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Метално тач пенкало ATLANTA
Метално тач пенкало ATLANTA со плаво мастило...
43.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Метално Хемиско Пенкало VENO
Хемиско пенкало, метално *димензија-10 x137 мм..
43.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Метално хемиско пенкало со тач OLEG SLIM STYLUS
Метално хемиско пенкало со сино мастило и пенкало за екрани на допир.Димензии: Ø 0,8x14,2 cm..
48.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хемиско пенкало Walk
Хемиско пенкало- алуминиумскоДимензија: 9 x 140 mm ..
52.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Mетално хемиско пенкало MARIETA
Метално хемиско пенкало со сино мастилоДимензии: Ø 1,1x13,9 cm..
58.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Пенкало OLAF
Метално пенкало во различни бои...
58.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Mетално хемиско пенкало, MARIETA METALIC
Метално хемиско пенкало со сино мастило.34.5 x 29 x 19 cm..
59.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Метално пенкало со тач VIERA
Метално пенкало со сино мастило и со тач функцијаДимензии: 1x14,3 cm..
59.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хемиско Пенкало со тач
Хемиско Пенкало со тач..
59.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Метално хемиско пенкало со тач, Marieta
Хемиско пенкало со сино мастило на надополнување и тач.Димензии: Ø 1,1x13,9 cm..
66.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 22 (2 страници)

Метални пенкала

Високо-квалитетните метални пенкала овозможуваат вашите корпоративни настани и бизнис собири да изгледаат совршено.

Нашата модерна колекција на метални пенкала ги содржи сите потреби на вашето пишување дури и повеќе. Пронајдете го вашето совршено метално пенкало и прилагодете го со вашето лого.

Метални пенкала се идеални за подарок на вработените, забава за новата година, прослава на годишнина или некој останат специјален момент.