Пишување

Промотивните пенкала се најпознатиот брендиран производ.  Вашето име или порака ќе биде видено секогаш кога ќе се користи тоа пенкало.  Компаниите кои одбираат персонализирани пенкала го одбираат најдобриот пат нивното име да стигне до широките маси. 

Промотивните пенкала се ефикасна маркетинг алатка која нема да влијае на Вашиот буџет а истовремено многу лесно ги носиме насекаде со нас и често ги употребуваме. 

Персонализираните пенкала се класичен подарок, а изгравираните пенкала се траен и личен гест кон Вашите соработници, клиенти или блиски пријатели.

Широката палета на Клевер Мк е креирана со цел да ги задоволи и најпребирливите вкусови. Ве очекуваме!