Сублимациска микрофибер крпа
Сублимациска микрофибер крпата е позната по својата способност да отстранува отпечатоци од прсти, ма..
20.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БУКМАРКЕР, LUSINDA
Пластичен обележувач со лењир. Материјал:Пластика Димензија:(см): 3 x12.9 x0.5 см ..
21.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БУКМАРКЕР, HALIE
Пластичен обележувач со лењир. Материјал- Пластика Димензија - 3 x 12.9 x 0.5 см ..
22.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Обележувач Bomler
Дрвен обележувач со 11 цм линеар...
25.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Шестар со тенкоминец Geom
Училишен сет за геометрија комплет во ПП футрола. Вклучува 1 шестар, 1 механички молив и 10 мини од ..
75.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
РАМКА ЗА СЛИКА
Дрвена рамка за фотографии украсена со фигури од животни *Фотографија: 62 x 62 мм*Рамка: 100 х 100..
95.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Кутија за визит карти
Капацитет 6 картички..
110.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Вечен календар "BROKER"
Вечен календар со метален финиш. Вашето рекламирање ќе биде поглед во календар кој никогаш нема..
140.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариски сет
Канцелариски сет во пластична кутија Содржи:ХефталицаДехефталкаХефт иглициСалотејп ..
150.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Кутија за визит карти
Метален држач за визит карти со гумена површина.9,4 x 6,1 x 0,7 cm..
160.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
РАМКА ЗА СЛИКА
Алуминиумска рамка за сликаДимензии:100 x 155 x 4 ммФотографија:100 x 121 мм..
167.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ДРЖАЧ ЗА ТАШНА
Држач за ташна Димензија: 3.40  см Материјал:Метал / Пластика ..
170.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
РАМКА ЗА СЛИКА
Рамка за фотографии-алуминиумскаДимензии:Рамка : 135 x 135 x 4 ммФотографија : 135 x 75 мм..
195.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
РАМКА ЗА СЛИКА
Рамка за фотографија со димензија 10 x 15 смДимензија на рамка 14 х 19 х 0,9 cm..
205.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 18 (2 страници)

Канцелариски прибор

Квалитетен и модерно дизајниран канцелариски прибор испринтан со ваше лого ефектино ќе го промовира вашиот продукт и бренд во канцеларија во текот на цела година. Ситен канцелариски прибор е идеален за бизниси и организации да го постават нивниот бренд во рацете на потенцијалните потрошувачи. Изберете некој од промотивниот ситен канцелариски прибор на Клевер-МК и испринтајте ги веднаш.