КАСА ЗА ПАРИ, PORTEN
Пластична касичка за пари Материјал: Пластика Димензија:(см): 9,5 x 11 x 8 см ..
130.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КАСА ПРАСЕ "BEBITO"
Димензии:9.50 x 7.50 x 0.00..
145.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КАСА ЗА ПАРИ
Пластична касичка за пари,со капаче за отварање одоздола.Димензии: 69 x 73 x 89 мм..
170.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КАСА ПРАСЕ ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН "JAVATIN"
Димензија:11.50 x 6.70 x 0.00..
190.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КАСА ЗА ПАРИ
Пластична касичка за пари прасе,со капаче во форам на носе.100 x 75 x 80 mm..
245.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КАСА МЕЧЕ ТРАНСПАРЕНТ "OSITO"
Димензии:18.00 x 10.00 x 0.00..
250.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КАСА СЛОНЧЕ ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ELEPHANT
Димензии13.50 х 8.50 х 7.00..
280.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Каса слонче еко "TROMPITA"
Димензии:9.50 x 18.00 x 0.00..
300.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 8 од вкупно 8 (1 страници)

Касички за пари

Помагајќи им на вашите потрошувачи да ги заштедат ситните парички може да си направите голема промена во вашиот бизнис. Затоа промотивните каси за пари се брилијантен промотивен подарок кој привлекува голем број клиенти. Ние имаме шарен избор на забавни промотивни свинче касички што може да направат огромна разлика во фондот за штедење на вашите клиенти и истовремено подобрувајќи го препознавањето на вашиот бренд.