АНТИ СТРЕС ТОПЧЕ, 60mm
Анти-стрес топче *60 mm..
40.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
АНТИ СТРЕС ТОПЧЕ, 50ММ
Анти-стрес топче од полиуретанска пена. Димензии: ø50 mm..
46.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
АНТИ СТРЕС ТОПЧЕ, 55ММ
Антистрес топче. Материал: PU пена Димензија: 55 мм..
49.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
АНТИ СТРЕС СРЦЕ
 Анти-стрес во форма на срце од полиуретанска пена. Димензии: 65 x 70 x 50 mm..
62.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
АНТИ СТРЕС СЛАГАЛКА
Анти- стрес во форма на слагалицаДимензии: 92 x 52 x 22 mm..
75.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
АНТИ СТРЕС ТОПЧЕ, 70ММ
Антистрес топче. Материал: PU пена *70 мм..
76.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
АНТИ СТРЕС SВЕЗДА
Анти-стрес во форма на звезда 75 x 75 x 35 mm..
85.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
АНТИ СТРЕС КУЌА
Анти стрес куќичка од полиуретанска пена. Димензии: 70 x 80 x 70 mm..
135.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
АНТИ СТРЕС КАПКА
Анти-стрес топче - смајли капка **67 x 110 mm..
150.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 9 од вкупно 9 (1 страници)

Анти стрес

Стресот може да биде предизвикан од долги напнати денови - земете анти стрес топка за релаксација. Обезбедете мирна атмосфера за посакуваниот настан, кој не го посакува тоа? Со овој подарок може да правите вежби за рацете и прстите кои ја подоруваат циркулацијата на крвта. Идеален подарок за секого. Сите наши анти стред топки може да бидат пресонализирани со ваше лого, текст или фотографија.