DECO STAR новогодишна декорација
ЅвездаМатеријал: Дрво..
33.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Новогодишен молив
HB дрвено моливче со гума во форма на новогодишни карактери...
40.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
TRIO DECO I Сет од 3 новогодишни декорации
Фелцни. 3 различни дизајни..
46.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Stuck Сет од 3 новогодишни декорации
Фелцни. 3 различни дизајни..
54.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Декорација 1/1
76.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
STAR CHARM новогодишна декорација
ЅвездаМатеријал: Дрво..
97.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Skaland НОВОГОДИШЕН УКРАС СНЕГУЛКА
Новогодишен дрвен украс за новогодишна елка во форма на снегулка, со печатен божиќен дизајн и црвена..
100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Новогодишно хемиско пенкало
Пластично хемиско пенкало со новогодишна фигура од полиестер. Со сино мастило...
100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Декорации 1/4
110.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Вечен календар "BROKER"
Вечен календар со метален финиш. Вашето рекламирање ќе биде поглед во календар кој никогаш нема..
125.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
JЕRPSTAD НОВОГОДИШНА ДЕКОРАЦИЈА СНЕГУЛКА
Новогодишни декорации во форма на снегулка 2 во 1 во бамбусова иверица со златни панделки. Се испора..
145.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Vaides новогодишен нотес
Новогодишен нотес од картон со 85 листови и исечена елка на корицата...
145.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
МАГНЕНТНА ТЕТРАТКА LARRY
Магнетна тетратка со 40 празни листови и фигура на Дедо Мраз на врвот. Вклучува мини дрвен молив...
145.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 30 (2 страници)

Новогодишни производи

Персонализираните украси се забавен и креативен начин да ја рекламирате Вашата компанија.  Нашите промотивни новогодишни производи се одличен начин да ја приближите Вашата компанија до идни и постоечки клиенти за време на новогодишниот период.

Покрај корпоративните новогодишни производи во Клевер Мк можете да персонализирате и новогодишни украси со слика од Вашето дете кои потоа ќе ги подарите на Вашите блиски или едноставно ќе го разубават Вашиот дом во текот на Новогодишните празници.

Клевер Мк со својата богата понуда на Новогодишни персонализирани подароци ќе се потруди да ја надополни Новогодишната магија и да Ви даде причина за насмевка плус.